Η Jennifer Lopez τραγούδησε μαζί με την κόρη της στη σκηνή του Super Bowl

Jennifer Lopez και Shakira έβαλαν… φωτιά στο Super Bowl, καθώς ανέβηκαν στη σκηνή χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα όχι μόνο σε όσους πλήρωσαν για να βρεθούν στις εξέδρες αλλά και στους εκατομμύρια τηλεθεατές του μεγάλου τελικου.

Οι δύο δημοφιλείς τραγουδίστρεις ανέβηκαν στη σκηνή του γηπέδου στο ημίχρονο του παιχνιδιού. Πρώτη ανέβηκε η Shakira με ένα κόκκινο φόρεμα και τις χορεύτριές της να φοράνε φορέματα στην ίδια απόχρωση. Μάλιστα, η Κολομβιανή τραγουδίστρια έπεσε με την πλάτη και στο κοινό, προκαλώντας «φρενίτιδα» στους οπαδούς της που ήταν από κάτω και την στήριξαν.

Μετά από 6 λεπτά ατελείωτου τραγουδιού και χορού, στη σκηνή εμφανίστηκε η Jennifer Lopez, η οποία κατέβηκε από ένα στύλο. Η Πορτορικανή δεν δίστασε να χορέψει πάνω στον στύλο στη διάρκεια της εμφάνισής της, θυμίζοντας γιατί θεωρείται μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες σε διεθνές επίπεδο.

Στο 12ο λεπτό, στη σκηνή εμφανίστηκαν δεκάδες μικρά παιδιά και η κόρη της Jennifer Lopez, η οποία ξεκίνησε την ερμηνεία της με τον «Let’s get loud» καταφέρνοντας να συγκινήσει με ένα τόσο ανεβαστικό τραγούδι. Η Shakira στα ντραμς και η μητέρα της δίπλα της, με τις δύο λατίνες να ενώνουν στη συνέχεια τις φωνές τους.

Δεκάδες χορευτές και χορεύτριες, εντυπωσιακά κοστούμια και τραγούδια από τα παλιά ήταν η συνταγή για το εντυπωσιακό σόου. Και φυσικά οι υπέροχοι χοροί των δύο τραγουδιστριών, οι οποίες υπενθύμισαν για ακόμα μια φορά την καταγωγή τους.

Η ερμηνεία της 11χρονης ήταν πολύ συγκινηνητική, μέσα σε ένα σόου γεμάτο ενέργεια και χορό και φαίνεται πως σίγουρα η μικρή Em θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Η ίδια τραγούδησε μαζί με τη μητέρα της το «Born in the USA» και η Jennifer Lopez  δίπλα της ήταν καλυμμένη με τις σημαίες των ΗΠΑ και του Πουέρτο Ρίκο.

Όπως ήταν φυσικό, μετά την εμφάνιση της 11χρονης τα κοινωνικά δίκτυα πήραν… φωτιά από τις αντιδράσεις των χρηστών που έμειναν με «ανοιχτό» το στόμα, αφού η ερμηνεία της Em μόνο κορίτσι 11 χρονών δεν θύμιζε.

Η Jennifer Lopez ενθαρρύνει συνεχώς την κόρη της να τραγουδάει και ανεβάζει πολύ συχνά στα κοινωνικά της δίκτυα βίντεο που δείχνουν τη μικρή να ερμηνεύει διάφορα κομμάτια.