Η τραγουδίστρια και πετυχημένη τραγουδοποιός, Nea, μας συστήνεται με την debut κυκλοφορία της, με τίτλο “Some Say”.

Η τραγουδίστρια και πετυχημένη τραγουδοποιός, Nea, μας συστήνεται με την debut κυκλοφορία της, με τίτλο “Some Say”.

To “Some Say” είναι μία δυναμική ένταξη στο χώρο της μουσικής για την Nea ως ερμηνεύτρια, καθώς εξερευνά με μοναδικό τρόπο το βάθος της ανθρώπινης έλξης και του έρωτα.

Έχοντας πάρει sample από το hit single των Eiffle 65 “Blue (Da Ba Dee)”, το track είναι εμπνευσμένο από μία προσωπική ιστορία της τραγουδίστριας, η οποία σχολιάζει για την κυκλοφορία “Γράψαμε αυτό το τραγούδι μετά από μία συζήτηση με ένα φίλο μας. Αυτός είναι gay και είναι ερωτευμένος με τον φίλο του, ο οποίο είναι σε μία straight σχέση. Το single μιλάει για μία αγάπη που δεν μπορείς να έχεις αλλά και που δεν μπορείς να εγκαταλείψεις”.

Μιλώντας για το music video η Nea είπε, “Θέλαμε να κάνουμε αυτό το βίντεο όσο πιο ρεαλιστικό γινόταν, οπότε αντί για ηθοποιούς, διαλέξαμε αληθινά ζευγάρια να πρωταγωνιστήσουν.
Πιστεύω φαίνεται έντονα στο κλιπ πόσο ειλικρινής είναι η αγάπη τους και πως οι ιστορίες τους και οι δυσκολίες τους σε αυτές τις σχέσεις είναι αληθινές. Ο σκηνοθέτης, Leo Adef, έκανε το όραμά μου πραγματικότητα”.

Παρόλο που αυτό το project είναι το πρώτο της Nea ως ερμηνεύτρια, η ίδια έχει ήδη ένα μεγάλο βιογραφικό σαν τραγουδοποιός για σημαντικούς καλλιτέχνες όπως η Zara Larsson (Lush Life), η Tove Styrke, o Tinnie Tempah, o Axwell και πολλοί άλλοι. Έχοντας κερδίσει πολλά βραβεία για τις συνθέσεις της, συμπεριλαμβανομένου του “Denniz Pop ‘Rookie’ Award” και του “Topliner of the Year Award”, οι επιτυχίες που έχει γράψει η ίδια έχουν συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο streams.

Γεννημένη στην Νότια Αφρική, η τραγουδίστρια απέκτησε πολύ νωρίς στην ζωή της, ένα δυναμικό πνεύμα και μία εσωτερική φλόγα που εμπνέει την καλλιτεχνικότητα της από την πρώτη μέρα. Έχοντας ρίζες από την Σουηδία, την Νορβηγία, την Δανία και την Φινλανδία, η Nea μετακόμισε στην Σουηδία σε μικρή ηλικία και έχτισε τις μουσικές της βάσεις εκεί.

Επίσης, έχει έντονη φιλανθρωπική παρουσία, έχοντας ταξιδέψει στην γενέτειρα της για να δουλέψει με το “Star of Life”, έναν οργανισμό που ασχολείται με την ενημέρωση για τον HIV στα σχολεία μέσω της μουσικής. Επίσης έχει δουλέψει με τον παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Nvak, που παρέχει μουσική εκπαίδευση σε αναπτυσσόμενες χώρες, κυρίως σε γυναίκες και κορίτσια νεαρής ηλικίας.