Μετά την τεράστια επιτυχία του debut album του “Amniotic”, που κυκλοφόρησε το 2018, ο πολύ-αγαπημένος Γερμανός, Monolink κυκλοφορεί ένα εντυπωσιακό remix. Το “Return To Oz”.

Μετά την τεράστια επιτυχία του debut album του “Amniotic”, που κυκλοφόρησε το 2018, ο πολύ-αγαπημένος Γερμανός, Monolink κυκλοφορεί ένα εντυπωσιακό remix. Αυτή τη φορά οι ARTBAT βάζουν την δική τους σφραγίδα στο “Return To Oz”.

Οι ARTBAT, το duo από την Ουκρανία που αποτελείται από τους Artur & Batish, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα electronic acts παγκοσμίως.

Τα τελευταία χρόνια, οι δυο έμπειροι DJs και παραγωγοί, από το Κίεβο έχουν πετύχει μια εντυπωσιακή αλλαγή από την debut κυκλοφορία τους, σε αυτό που είναι σήμερα. Το κλειδί στην επιτυχία των ARTBAT είναι ο δυναμικός και ο πρωτοποριακός ήχος τους. Τα τραγούδια τους έχουν ένα καταπληκτικό τρόπο να ξεσηκώνουν τον κόσμο που είναι στα clubs αλλά και σε festivals.

Είναι μερικοί από τους λόγους όπου αρκετοί διάσημοι καλλιτέχνες, όπως οι Solomun, Tale of Us, Pete Tong, Deadmau5, Richie Hawtin και άλλοι, προσελκύονται από την μουσική των ARTBAT.