Ο Γερμανός DJ, παραγωγός και ιδιοκτήτης δισκογραφικής, HOSH ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ιταλό ανερχόμενο 1979 για το καινούριο τους single “Midnight (The Hanging Tree).

Ο Γερμανός DJ, παραγωγός και ιδιοκτήτης δισκογραφικής, HOSH ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ιταλό ανερχόμενο 1979 για το καινούριο τους single “Midnight (The Hanging Tree), με την συμμετοχή της Jalja. Διαθέσιμο από την Panik Records και την Sony Music.

Ένα εξαιρετικό track μελωδικής house μουσικής, με φωνητικά από την τραγουδίστρια από το Λονδίνο Jalja, το “Midnight (The Hanging Tree)” βρίσκει τον HOSH και τον 1979 να δημιουργούν ένα συναισθηματικό ηχητικό κόσμο που αποτυπώνεται εύκολα στην μνήμη κάποιου. Το εκπληκτικό επίσημο music video είναι κινούμενα σχέδια, εμπνευσμένα από τον Tim Burton, που ταιριάζουν τέλεια με το μυστηριώδη αλλά και ευαίσθητο vibe του single.

“Αυτό το track συνέβη σαν ένα μαγικό τηλεφώνημα”, εξηγεί ο HOSH. “Όταν μου έστειλε ο 1979 το instrumental έγινε ένα κλικ στο κεφάλι μου και κατευθείαν άκουσα στο μυαλό μου τα φωνητικά που θα ταίριαζαν. Ήταν ο τέλειος συνδυασμός κι έτσι έκανε τις προσθέσεις μου και ξανά ηχογράφησα το τραγούδι με την ταλαντούχα Jalja”.

Συνεργάζεται με την Diynamic Music και είναι ιδιοκτήτης της δισκογραφικής fryhide. Ο γεννημένος στο Αμβούργο καλλιτέχνης είναι ενεργό μέλος της ηλεκτρονικής μουσικής εδώ και 15 χρόνια. Έχοντας αφήσει ήδη το μελωδικό σημάδι του στην σκηνή με την επιτυχία που σημείωσαν οι κυκλοφορίες “Woohoo” και “Cilantro”, τα οποία έχουν συγκεντρώσει συνδυαστικά 5.8 εκατομμύρια streams στο Spotify, o HOSH έχει εδραιώσει την θέση του ως ένας από τους πιο ποικίλους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής βιομηχανίας.

Ένας περίφημος παραγωγός και υψηλών προδιαγραφών remixer, o HOSH έχει λάβει υποστήριξη από σεβαστούς παραγωγούς όπως οι Solomon, Tale Of Us, Dubfire, CamelPhat, Solardo, Auntie Flo, Yotto και πολλοί άλλοι. Μερικές από τις live εμφανίσεις που έκανε ο καλλιτέχνης το 2019 ήταν στο E1 London, στο Heart Ibiza, στο Mystic Garden Festival και στο Exchange LA.

To “Midnight (The Hanging Treet)” με την συμμετοχή της Jalja, βρίσκει τον HOSH να παρουσιάζει ακόμα ένα μοναδικό track που υπόσχεται να αγαπηθεί από όλους τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής.