Η Daphne Lawrence, η νέα ιδιαίτερα φρέσκια και ταλαντούχα τραγουδίστρια και δημιουργός, κυκλοφορεί και μας παρουσιάζει το ντεμπούτο single της με τίτλο ‘Lonely’

Η Daphne Lawrence, η νέα ιδιαίτερα φρέσκια και ταλαντούχα τραγουδίστρια και δημιουργός, κυκλοφορεί και μας παρουσιάζει το ντεμπούτο single της με τίτλο ‘Lonely’ με τη σφραγίδα του Issy Beats στην παραγωγή.

Μια διαφορετική πρόταση, ένα τραγούδι με μοναδικό ρυθμό!

Τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει η ίδια, ενώ η μουσική προκύπτει από την σύμπραξη των Daphne, Issy Beats & Boombamontana.

Αναμφισβήτητα, η δημιουργικότητα της Daphne Lawrence δεν έχει όρια. Η 22χρονη καλλιτέχνης, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, ένιωσε την ανάγκη να ακολουθήσει την κλίση της προς τις τέχνες από πολύ νεαρή ηλικία και στα 5 της χρόνια ξεκίνησε να κάνει μαθήματα πιάνου, συνεχίζοντας τα για τα επόμενα 12 χρόνια.
Παράλληλα, έκανε ρυθμική και ενόργανη γυμναστική για περισσότερα από 8 χρόνια, ενώ μόλις τελείωσε το σχολείο, ξεκίνησε θεατρικές σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τώρα πια, η νεαρή τραγουδίστρια και songwriter γράφει ασταμάτητα νέα κομμάτια για την ίδια αλλά και άλλους καλλιτέχνες και της αρέσει να πειραματίζεται με ποικίλα είδη μουσικής.

Λόγω του συνδυασμού του αυθόρμητου και ειλικρινή χαρακτήρα της καθώς και της πολύ ιδιαίτερης φωνής της, είναι μια καλλιτέχνης με τεράστιες προοπτικές που θα εντυπωσιάσει!

Για την Daphne Lawrence, το νόημα βρίσκεται στο ταξίδι και όχι στον προορισμό!
Και το ταξίδι της ξεκινάει υπέροχα!