Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός και Ελληνικής καταγωγής Arizona Zervas μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο “24”.

Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός και Ελληνικής καταγωγής Arizona Zervas μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο “24” μέσω της Panik Records και της Sony Music.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα βίντεο που ακολουθεί τον Zervas από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου καθώς εξερευνεί τους γεμάτους φοίνικες δρόμους του Los Angeles μέσα σε 24 ώρες.

Το προηγούμενο track του Zervas “FML” έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια streams σε όλες τις πλατφόρμες παγκοσμίως και ήρθε αμέσως μετά το “ROXANNE”, το smash hit με το 1 δισεκατομμύριο streams που έγινε τριπλά πλατινένιο, έφτασε το Top4 στο Billboard Hot 100, κατέκτησε την κορυφή του rhythm radio και συνοδεύτηκε από ένα remix με την συμμετοχή του Swae Lee.

O Arizona Zervas, που γράφει αλλά και επιμελείται την παραγωγή των τραγουδιών του, ξεκίνησε να κυκλοφορεί μουσική το 2016 και έχει κάνει πάνω από 50 συναυλίες σε όλη την Αμερική. Το “ROXANNE” έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, καθώς έφτασε στο Top 50 του Spotify US μέσα σε μόλις λίγες ημέρες κυκλοφορίας.

Το τραγούδι έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο Viral 50 του Spotify Greece όπως επίσης έχει σκαρφαλώσει και στο Top 10 του Spotify Greece. Είναι το πρώτο τραγούδι από ανεξάρτητο χωρίς δισκογραφική καλλιτέχνη που φτάνει στην κορυφή των charts του Spotify από το 2017 όταν ξεκίνησε η πλατφόρμα να κρατάει ηλεκτρονικό αρχείο.