Σε περισσότερες από 5.000 playlists παγκοσμίως στο Spotify !!!

Σε περισσότερες από 5.000 playlists παγκοσμίως στο Spotify!

Μέσα σε μόλις μια εβδομάδα από την κυκλοφορία του, το νέο international single της Τάμτα “Yala” στο οποίο συμμετέχει ο Ισραηλινός σταρ Stephane Legar, κατάφερε να μπει σε πάνω από 5000 playlist παγκοσμίως στο Spotify, ενώ μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 350.000 streams στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Μάλιστα το τραγούδι ήταν και το πρώτο ελληνικό τραγούδι ever που κατάφερε να στις New Music Friday λίστες σε όλη την Ευρώπη (Σουηδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ελλάδα, Δανία, Γαλλία, Φινλανδία, Τσεχία, Ισπανία, Τουρκία, Ολλανδία, Ελβετία, Βέλγιο, Πολωνία κ.α.), αυξάνοντας κατακόρυφα την δημοτικότητα του τραγουδιού πανευρωπαϊκά – και όχι μόνο.

Για τις ανάγκες της προώθησης του single, τις επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τα γυρίσματα του επίσημου βίντεο κλιπ το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο YouTube channel της Τάμτα μέσα στον Ιούλιο.

Το “Yala” αποτελεί προπομπό του upcoming international EP της Τάμτα με τίτλο “Awake” το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 3 Ιουλίου από την Minos EMI, a Universal Music Company.