Μετά από μεγάλη ανυπομονησία, ο Martin Garrix κυκλοφορεί την ημέρα των γενεθλίων του, το ολοκαίνουριο τραγούδι του, με τίτλο “Higher Ground”.

Μετά από μεγάλη ανυπομονησία, ο Martin Garrix κυκλοφορεί την ημέρα των γενεθλίων του, το ολοκαίνουριο τραγούδι του, με τίτλο “Higher Ground”. To single βρίσκει τον καλλιτέχνη να ξανά συναντιέται με τον John Martin, που είχαν συνεργαστεί για το track “Now That I’ve Found You”.

Το “Higher Ground” είναι ένα ακόμα Martin Garrix classic, με τα μοναδικά φωνητικά του John Martin να τελειοποιούν το ξεσηκωτικό ήχο του track, αποδεικνύοντας πως οι δυο τους είναι ακόμα ένας πολύς επιτυχημένος συνδυασμός. Έχοντας κάνει πολλές συνεργασίες, η φωνή του John Martin έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά την συμμετοχή του στα τραγούδια “Don’t You Worry Child” και “Save The World” των Swedish HouseMafia.

To “Higher Ground” περιγράφει μία ιστορία που παρόλο που κάποιος περνάει δύσκολες στιγμές βρίσκει πάλι τον τρόπο να ξανά σηκωθεί και να νιώσει χαρούμενος και ζωντανός. Παρόλο που οι στίχοι γράφτηκαν τον Οκτώβριο, ταιριάζουν τέλεια με την κατάσταση που βιώνει όλος ο κόσμος αυτή την στιγμή, προσφέροντας ελπίδα και αισιοδοξία.

Ο Martin Garrix προϊδέασε για πρώτη φορά την κυκλοφορία από το livestream του στην ταράτσα του. Συνοδεύεται από ένα επίσημο music video που δημιουργήθηκε με την βοήθεια των fans από όλο τον κόσμο.