Το επόμενο hit remix του SAINt JHN μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records. Το τραγούδι “Trap” που ακούσαμε για πρώτη φορά το 2019 έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 49 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Το επόμενο hit remix του SAINt JHN μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records. Το τραγούδι “Trap” που ακούσαμε για πρώτη φορά το 2019 έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 49 εκατομμύρια streams στο Spotify και 10 εκατομμύρια views στο YouTube.

Αυτή την φορά μας ξανά παρουσιάζεται από τον ταλαντούχο 23χρονο Ρώσσο DJ/παραγωγό Rompasso σε μία πιο χορευτική εκτέλεση που αναμένεται να ακουστεί στο repeat το φετινό καλοκαίρι.

Πρόσφατα, ο Imanbek κατέκτησε τον κόσμο με τον remix του για το hit του SAINt JHN “Roses”, που είχε κυκλοφορήσει το 2016, συγκεντρώνοντας μέχρι και σήμερα σχεδόν 600 εκατομμύρια streams παραμένοντας για 7η εβδομάδα στην 3η θέση στο Global Spotify Chart, για 9η συνεχόμενη εβδομάδα στην 1η θέση στο Global Shazam και έχοντας βρεθεί στην 1η θέση στο UK singles chart (2 εβδομάδες), στην 1η θέση στο ARIA Chart της Αυστραλίας για 6 εβδομάδες, στην 1η θέση στην Ολλανδία για 3 συνεχόμενες εβδομάδες, στην 2η θέση στην Γαλλία, στην 10η θέση στο US Billboard Chart αλλά και στην 1η θέση στο Shazam Greece για σχεδόν 10 εβδομάδες, στην 1η θέση στο Spotify Top 50 Grecce και Spotify Viral Greece καθώς και στην κορυφή του ελληνικού Digital Chart και Top 5 του ραδιοφωνικού Airplay.

Η επιτυχία δεν σταματάει όμως εδώ καθώς το τραγούδι έχει βραβευθεί σε 27 χώρες και έχει γίνει Διαμαντένιο σε Νορβηγία, Φινλανδία και Βραζιλία, 4 φορές Πλατινένιο στην Ιρλανδία και πλατινένιο στην Αγγλία και στην Ελλάδα.

Ίσως αυτό το remix από τον ανερχόμενο DJ/Rompasso να είναι η αρχή μίας ακόμα ιστορίας ενός νέου καλλιτέχνη από την Ανατολική Ευρώπη που θα κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει για ένα ακόμα hit του SAINt JHN.