Η επτά φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Alanis Morisette μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι “Reckoning”.

Η επτά φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Alanis Morisette μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι “Reckoning”! To track γράφτηκε από την Alanis και τον Michael Farrell και είναι σε παραγωγή της CatherineMarks.

Το single θα περιλαμβάνεται στο πολυαναμενόμενο επερχόμενο νέο δίσκο της καλλιτέχνιδας με τίτλο “Such Pretty Forks In The Road” που κυκλοφορησε στις 31 Ιουλίου. Η Alanis έχει ήδη παρουσιάσει από το album τα τραγούδια “Reasons I Drink”, “Smiling” και “Diagnosis”.

To “Reckoning” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.

Σχετικά με την Alanis Morissette.
Από το 1995, η Alanis Morissette είναι μία από τις τραγουδίστριες-τραγουδοποιούς-μουσικούς με την μεγαλύτερη επιρροή στην σύγχρονη μουσική. Η βαθιά εκφραστική μουσική της και τα μοναδικά performances της έχουν κερδίσει αμέτρητη κριτική υποστήριξη και 7 βραβεία Grammy.

Μετά από το debut album της Morissette “JAGGED LITTLE PILL”, ακολούθησαν ακόμη 9 εξαιρετικοί δίσκοι. Έχει συμβάλλει μουσικά σε θεατρικές κυκλοφορίες και έχει παίξει στην μεγάλη αλλά και στην μικρή οθόνη. Είναι υποστηρικτής της γυναικείας ενδυνάμωσης καθώς και της πνευματικής, ψυχολογικής και φυσικής ευεξίας. Το 2016, η Alanis ξεκίνησε το “Conversation with Alanis Morissette”, ένα μηνιαίο podcast με συζητήσεις με συγγραφείς, γιατρούς, καθηγητές και θεραπευτές.

Επιπλέον, ο βραβευμένος δίσκος της “JAGGED LITTLE PILL” θα κάνει πρεμιέρα στο Broadway στις 5 Δεκεμβρίου στο Broadhurst Theatre στην Νέα Υόρκη. Πρόσφατα κυκλοφόρησε τα τραγούδια “Reasons I Drink”, “Smiling” και “Diagnosis” από το επερχόμενο album της “SuchPretty Forks In The Road”.