Ο υποψήφιος για MTV VMA βραβείο τραγουδιστής-τραγουδοποιός Arizona Zervas μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single “NIGHTRIDER”.

Ο υποψήφιος για MTV VMA βραβείο τραγουδιστής-τραγουδοποιός Arizona Zervas μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single “NIGHTRIDER”.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα σκοτεινό και θερμό βίντεο που ακολουθεί τον Zervas καθώς πίνει το whiskey του, κάνει tattoo και τρέχει με την μοτοσυκλέτα του και το κορίτσι του για μία ληστεία μέσα στην νύχτα μέχρι που καταλήγει σε ένα club για να “απολαύσει” τα κλοπιμαία του. Το “NIGHTRIDER” έκανε πρεμιέρα στο MTV Live, στο MTVU και στο Billboard της Viacom στην Times Square.

Το προηγούμενο track του Zervas “24” ήρθε μετά το “FML”, που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια συνδυαστικά streams και ήταν η συνέχεια του mega hit “ROXANNE”. To τραγούδι με το 1 δισεκατομμύριο streams έχει γίνει 3 φορές πλατινένιο, έχει φτάσει στο Top 4 του Billboard Hot 100 αλλά και στην κορυφή του rhythmic radio. To original track συνόδευσε ένα μοναδικό remix με την συμμετοχή του Swae Lee.

O Arizona Zervas, που γράφει και ηχογραφεί όλα του τραγούδια μόνος του, κυκλοφορεί σταθερά μουσική από το 2016 και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 50 shows σε όλη την Αμερική. Η εκρηκτική άνοδος του “ROXANNE” ξεκίνησε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς όταν έφτασε την κορυφή του Spotify U.S. Top 50 μόλις μερικές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του.

Το “ROXANNE” είναι το πρώτο τραγούδι από έναν ανεξάρτητο καλλιτέχνη που φτάνει στην κορυφή του συγκεκριμένου chart από την αρχή του 2017, που είναι η πρώτη ημερομηνία που ξεκίνησε το online αρχείο του Spotify.

To “NIGHTRIDER” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.