Ο βραβευμένος με Grammy πολυπλατινένιος καλλιτέχνης, πρωτοποριακός influencer και mega-producer DJ Khaled επιστρέφει όχι με ένα αλλά με δύο νέα singles, το “POPSTAR” και το “GREECE” με την συμμετοχή του Drake.

Έφτασε η ώρα! Επιστρέφοντας με τον μεγαλύτερο και τον πιο δυνατό τρόπο, ο βραβευμένος με Grammy πολυπλατινένιος καλλιτέχνης, πρωτοποριακός influencer και mega-producer DJ Khaled επιστρέφει όχι με ένα αλλά με δύο νέα singles, το “POPSTAR” και το “GREECE” με την συμμετοχή του Drake.

Τα τραγούδια είναι σε παραγωγή του Asahd & Aalan Khaled και κυκλοφορούν από την Panik Records και την Sony Music.

Ο Khaled ανακοίνωσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα νέα αποκαλύπτοντας τα εξώφυλλα των 2 νέων κυκλοφοριών. Επίσης παρουσίασε ένα πρώτο teaser του “GREECE”. To artwork του “POPSTAR” απευθύνεται στην ένωσή τους, με την OVO κουκουβάγια να κρατάει ένα κλειδί πάνω στον ώμο του Khaled.

Ο καλλιτέχνης κάνει την δικιά του πρόταση με αυτά τα δύο blockbuster anthems. Με μία εντυπωσιακή παραγωγή και ένα κινηματογραφικό beat, το “POPSTAR” μιλάει για την θέση κάθε τιτάνα στο “παιχνίδι” ως μοντέρνοι superstars, που είναι υπεύθυνοι για την δημιουργία συνεχόμενων επιτυχημένων hits. Στο μεταξύ, το “GREECE” αναφέρεται στις ωραίες απολαύσεις της ζωής με ένα πλούσιο bounce και ακριβές ρίμες.

Τα τραγούδια συνεχίζουν μία από τις πιο θρυλικές συνεργατικές αδελφότητες στην ιστορία της hip-hop μεταξύ του Khaled και του Drake. Επιπλέον, αυτή είναι η πρώτη τους συνεργασία μετά από 3 χρόνια! Μέχρι στιγμής οι 6 τους συμπράξεις περιλαμβάνουν το χρυσό “I’m The One” (2011), το χρυσό “No New Friends” (2013), το διπλά πλατινένιο “For Free” (2016) και το χρυσό “To The Max” (2017).

Πάνω από όλα το “POPSTAR” και το “GREECE” προετοιμάζουν το κοινό για το 12ο δίσκο του παραγωγού που θα είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες hip-hop στιγμές του 2020 και θα έχει τίτλο “Khaled Khaled”.

Χρησιμοποιώντας τα λόγια του ίδιου, prepare for “another one”…