Η Tash Sultana μόλις κυκλοφόρησε το επόμενο της single “Beyond The Pine” από τον επερχόμενο της δίσκο “TERRA FIRMA”.

Η Tash Sultana μόλις κυκλοφόρησε το επόμενο της single “Beyond The Pine” από τον επερχόμενο της δίσκο “TERRA FIRMA”. To “Beyond The Pine” βρίσκει πάλι την Tash να συνεργάζεται για την δημιουργία του με τον Matt Corby και τον Dan Hume στο studio τους στην Μελβούρνη.

Η παγκοσμίως πολυαγαπημένη τραγουδίστρια παρουσίασε το track για πρώτη φορά στο “The Late Show With Stephen Colbert’s Play At Home Seris”.

H Tash εξηγεί: “Λίγο πιο απαλή προσέγγιση σε ένα μήνυμα που έρχεται από μέσα μας. Το “Beyond The Pine” μιλάει για το να βρίσκεις παρηγοριά στην φύση και να καταλαβαίνεις το βάθος της σχέσης όταν βρεις αυτόν τον έναν. Η αγάπη είναι δικιά σου, όποιο και αν είναι το πρόσωπο, η εθνικότητα, το φύλλο, η θρησκεία, η σεξουαλικότητα ή η ταυτότητα”.

To 2020 έχει βρει την Tash στα καλύτερα της, κυκλοφορώντας νέα μουσική και δουλεύοντας στο δεύτερο album της στην πόλη από όπου κατάγεται, την Μελβούρνη. Μέχρι στιγμής, η μουσικός μας έχει προϊδεάσει για το “TERRA FIRMA” με το “Pretty Lady” και το “Greed” και τα δύο γραμμένα σε συνεργασία με τον Matt Corby και τον Dann Hume. Επίσης, πρόσφατα η Tash κυκλοφόρησε ένα cover του “Through The Valley”, του iconic track από ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς, το “The Last of Us Part II”.

Για μία καλλιτέχνιδα που κυκλοφόρησε το debut album της μόλις πριν 2 χρόνια, η Tash δεν φαίνεται να είναι έτοιμη να σταματήσει. Με πάνω από 1 δισεκατομμύριο streams παγκοσμίως, 500,000 πωλήσεις εισιτηρίων, sold out shows και εμφανίσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά shows στον κόσμο, η Tash Sultana ήρθε εδώ για να μείνει.

Στην Αυστραλία, το debut album της “FLOW STATE” ήταν υποψήφιο για 6 βραβεία ARIA και κέρδισε το “Blue and Roots Album Of The Year”. Έχει πραγματοποιήσει ένα τεράστιο sold out tour στην Αυστραλία πουλώντας πάνω από 70,000 εισιτήρια, ενώ τα singles “Jungle” και “Notion” έχουν γίνει δύο φορές πλατινένια καθώς και το “Mystik”, το “Murder to the Mind” και το “Notion EP” έχουν γίνει χρυσά.

Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερα νέα από την Tash Sultana.

Το “BEYOND THE PINE” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.