Οι superstars από την Ατλάντα 21 Savage και Metro Boomin ενώνουν τις δυνάμεις τους για την κυκλοφορία του “Savage Mode II”.

Οι superstars από την Ατλάντα 21 Savage και Metro Boomin ενώνουν τις δυνάμεις τους για την κυκλοφορία του “Savage Mode II”, την πολυαναμενόμενη συνέχεια του “Savage Mode” που κυκλοφόρησε το 2016. Μέσα στα 4 χρόνια που πέρασαν, παρόλο την solo επιτυχία που γνώρισαν ο 21 και ο Metro, οι fans δεν σταμάτησαν ποτέ να ζητούν την επιστροφή του ‘Savage Mode’. Τώρα, το δυναμικό duo επιστρέφει.

Ο δίσκος έρχεται λίγο μετά την αποκάλυψη του artwork και του trailer του, με το τελευταίο να περιλαμβάνει μία αφήγηση από το μυθικό είδωλο του Hollywood, Morgan Freeman. Το trailer των 80 δευτερολέπτων προϊδέασε τον κόσμο του “Savage Mode” υπενθυμίζοντας την κινηματογραφική ατμόσφαιρα που ο 21 και ο Metro δημιουργούν όταν συνεργάζονται.

Η αποκάλυψη του εξωφύλλου του “Savage Mode II” δημιούργησε το δικό της στιγμιότυπο, με τους δύο καλλιτέχνες να αποδίδουν φόρο τιμής στον “pen and pixel” τρόπο γραφής που έγινε διάσημος στα τέλη των 90s και στις αρχές των 2000s από τις θρυλικές δισκογραφικές Cash Money και No Limit. H horrorcore αίσθηση που περίμεναν οι fans είναι ακόμα καθαρά εμφανής.

Στο album συμμετέχουν κι άλλοι καλλιτέχνες από την Ατλάντα όπως ο Young Thug, χτίζοντας έτσι ξανά τον κόσμο που έφερε για πρώτη φορά στον 21 Savage Χρυσές και Πλατινένιες πωλήσεις.

Το 2016, όταν κυκλοφόρησε το “Savage Mode”, o Metro Boomin είχε ήδη εδραιωθεί στον χώρο χάρης στην συμμετοχή του στο δίσκο του Kanye West, “Life of Pablo”. Παρόλ’ αυτά ο 21 Savage, φρέσκος ακόμα στην σκηνή έχοντας μόλις κάνει το πρώτο του εξώφυλλο σε περιοδικό κατέκτησε με αυτή την δουλειά την mainstream σκηνή.

Η χημεία του με τον Metro ήταν ξεκάθαρη κυρίως μέσα από το πολυπλατινένιο τραγούδι “X” με την συμμετοχή του Future.

O 21 και ο Metro είναι πίσω για να ξανά αιχμαλωτίσουν αυτή την ενέργεια. Με την καινούρια τους δισκογραφική δουλειά γεμάτη anthems, οι 2 superstars δίνουν στους fans αυτό που ζητούσαν τόσο καιρό.

Το “Savage Mode II” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.