Τώρα, με τον James Gillespie, οι Decco παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό ανερχόμενο ταλέντο μέσω του νέου τους single “I Didn’t Know”.

Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που ο Joacim Persson από την Στοκχόλμη και ο Sebastian Arman από την Βιέννη δημιούργησαν το project των Decco. Η λίστα των καλλιτεχνών με τους οποίους έχει συνεργαστεί το duo είναι τόσο διαφορετική όσο και δημοφιλής: John Legend, Kelly Clarkson, Selena Gomez, Crystal fighters και Clueso είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν δουλέψει μαζί.

Μετά από το πρώτο τους επίσημο remix ως Decco για ένα τραγούδι της Dua Lipa, ακολούθησε το single “Drunk And I Miss You” με τον σουηδό τραγουδιστή Kiddo το 2018 που έφερε τους παραγωγούς στα φώτα της δημοσιότητας. Την προηγούμενη χρονιά, το “Crazy to Love You” με τον Alex Clare ανέδειξε τέλεια τις ποιότητες όλων των εμπλεκόμενων και ήταν η πρώτη μεγάλη Top40 airplay επιτυχία των Decco.

Τα tracks και τα remixes των Decco μετράνε πάνω από 150 εκατομμύρια streams.

Τώρα, με τον James Gillespie, οι Decco παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό ανερχόμενο ταλέντο μέσω του νέου τους single “I Didn’t Know”. Ο Βρετανός θεωρείτε ως μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες φωνές της χώρας του αυτή την στιγμή. Με αυτόν στην ομάδα για το “I Didn’t Know”, o Joacim Persson και ο Sebastian Arman είχαν την δυνατότητα να δημιουργήσουν τον τέλειο συνδυασμό ενός τραγουδιού με άψογα φωνητικά και την καλύτερη dance/pop διάθεση.

Το τραγούδι δημιουργήθηκε μία εποχή που ήταν δύσκολο να βρεθούν ο ένας στο studio του άλλου, κάτι το αυτονόητο – κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τις τωρινές εξελίξεις. Η καλή ενέργεια μεταξύ του Persson, του Arman και του Gillespie καθώς και η εμπιστοσύνη που υπήρχε μεταξύ των μουσικών από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν αντικατοπτρίζεται τέλεια στο θετικό vibe του single.

Το “I DIDN’T KNOW” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.