Η εκρηκτική Miley Cyrus ενώνει τις δυνάμεις της με την παγκοσμίου φήμης pop superstar Dua Lipa για το “Prisoner”.

Ο ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ “PLASTIC HEARTS” ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η εκρηκτική Miley Cyrus ενώνει τις δυνάμεις της με την παγκοσμίου φήμης pop superstar Dua Lipa για το “Prisoner”, το πολυαναμενόμενο δεύτερο single από το 7ο studio album της Miley, “Plastic Hearts” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου.

Το ακαταμάχητο duo συναντήθηκε για ένα αποκαλυπτικό rock video σε σκηνοθεσία της Alana Oherlihy και της Miley. Σε μία πραγματική δήλωση για την θηλυκή δύναμη, αυτές οι 3 γυναίκες γιορτάζουν την μουσική με έναν τρόπο που έχει λείψει σε όλους μας, προσκαλώντας τους fans τους, να τους βρουν σε ένα σημερινό “Runaways” style reunion.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Miley αποκάλυψε το track list του “Plastic Hearts”, που περιλαμβάνει συνεργασίες με τον Billy Idol και την Joan Jett.

Νωρίτερα αυτό το μήνα η καλλιτέχνιδα παρουσίασε το “Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)” με την συμμετοχή της Stevie Nicks και έλαβε διθυραμβικές κριτικές.

To “Plastic Hearts” είνα διαθέσιμο για προπαραγγελία τώρα και θα λάβετε απευθείας 5 tracks: το “Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)” feat. Stevie Nicks, το “Prisoner” feat. Dua Lipa, το summer hit της καλλιτέχνιδας “Midnight Sky”, καθώς και τα πολυσυζητημένα live covers του “Heart of Glass” των Blondie και το “Zombie” των The Cranberries, τα οποία σχολιάστηκαν από πολλούς ως η αρχή για το καλύτερο κεφάλαιο της καριέρας της Miley, με την φωνή τηςκαλλιτέχνιδας να
χαρακτηρίζεται ο απόλυτος Rock & Roll ήχος.

Αυτές οι προσεγμένες επανεκτελέσεις αυτών των classic hits αντικατοπτρίζουν τέλεια τι θα ακούσουμε στο 7ο studio album της, “Plastic Hearts”, που περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια.

Το “PRISONER” κυκλοφορεί απο την Panik Records και την Sony Music.