Ίσως τελικά, οι περισσότεροι να μην το γνωρίζουμε, αλλά χάρη στο mega hit “Wrap Me In Plastic” του Chromance, o παραγωγός μπορεί να μας πει ένα ή δύο πράγματα για το πως γίνεται.

Ποιος δεν το ξέρει; Γράφεις ένα ιδιαίτερο τραγούδι, γίνεται γνωστό σε όλο τον κόσμο μέσα από διάφορα Tik Tok challenges και αμέσως μετά τα views, τα plays και τα likes εκτοξεύονται. Ίσως τελικά, οι περισσότεροι να μην το γνωρίζουμε, αλλά χάρη στο mega hit “Wrap Me In Plastic” του Chromance, o παραγωγός μπορεί να μας πει ένα ή δύο πράγματα για το πως γίνεται.

Μετά την αρχική εμφάνισή του στην εφαρμογή musical.ly, το track πρόσφατα ξανά εμφανίστηκε στο Tik Tok, το οποίο έχει πλέον κατακτήσει. Ως μέρος του “Photogenic Challenge”, οι χρήστες του Tik Tok βγάζουν τολμηρές φωτογραφίες με το φίλτρο “Freeze” ενώ το “Wrap Me in Plastic” παίζει στο background. Μαζί με πολλούς άλλους, ακόμα και ο πιο επιτυχημένος Tik-Toker, Charli D’Amelio, που έχει σχεδόν 90 εκατομμύρια ακολούθους, ακολούθησε το trend ποστάροντας την δικιά του εκδοχή, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 13.5 εκατομμύρια likes. Απ’ ότι φαίνεται μέχρι και ο Πρόεδρος της Αμερικής έχει μπει στον πυρετό του Chromance, καθώς η δικιά του εκδοχή έχει ξεπεράσει τα 2.5 εκατομμύρια views στο YouTube.

Αν ψάξεις στο YouTube το “Wrap Me In Plastic”, θα βρεις αμέτρητες διαφορετικές εκδοχές του challenge, με την πιο δημοφιλή να έρχεται από μία ομάδα cosplay που έχει καταφέρει να φτάσει τα 41 εκατομμύρια views. Το τραγούδι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ασία, καθώς έφτασε στο Νο1 του Shazam Indonesia και στο Νο2 του Shazam Vietnam. Στην Κίνα έχει ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια streams.

Χάρη σε μία ειδικά διαμορφωμένη χορογραφία, το τραγούδι έχει πλέον γίνει επιτυχία και στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου αστροναύτες, κρατούμενοι και τροχονόμοι χορεύουν το track συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views στα βίντεο τους. Ταυτοχρόνως, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στην Γερμανία, ο pop mogul Dieter Bohen δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εαυτό του και επίσης χορεύει το “Wrap Me In Plastic” στο λογαριασμό του στο Tik Tok.

Το “WRAP ME IN PLASTIC” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.