Οι BTS κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο single “Dynamite” με το οποίο φιλοδοξούν να προσφέρουν μία φωτεινή αχτίδα αισιοδοξίας σε μία δύσκολη περίοδο για τον κόσμο.

Οι BTS κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο single “Dynamite” με το οποίο φιλοδοξούν να προσφέρουν μία φωτεινή αχτίδα αισιοδοξίας σε μία δύσκολη περίοδο για τον κόσμο. Το
K-pop συγκρότημα που καταρρίπτει αλλεπάλληλα ρεκόρ και διαθέτει εκατομμύρια θαυμαστές ανά την υφήλιο, κάνει την έκπληξη και παρουσιάζει ένα τραγούδι με στίχους εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.
Το “Dynamite” συνοδεύεται από ένα άκρως κινηματογραφικό music video που σκηνοθέτησε ο τακτικός συνεργάτης τους, Yong Seok Choi. Οι BTS μαγεύουν τους θεατές με μία πανδαισία χρωμάτων και εκτελούν άψογα την εντυπωσιακή χορογραφία, επιδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την χορευτική δυνατότητά τους.

Το πολυαγαπημένο συγκρότημα παρουσίασε για πρώτη φόρα το νέο τουs single στα MTV Video Music Awards και έσπασαν ακόμα ένα ρεκόρ συγκεντρώνοντας 17 εκατομμύρια views στο επίσημο βίντεο μέσα σε μόλις μία ώρα και 65 εκατομμύρια views τις πρώτες 14 ώρες κυκλοφορίας του.

Το “DYNAMITE” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.