Οι The Veronicas αποκαλύπτουν ακόμα μία καλλιτεχνική πλευρά τους με το βίντεο του τελευταίου τους single “Biting My Tongue”.

Οι The Veronicas αποκαλύπτουν ακόμα μία καλλιτεχνική πλευρά τους με το βίντεο του τελευταίου τους single “Biting My Tongue”, που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από την Jess και την Lisa.

Το κινηματογραφικό βίντεο είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο των δύο αδερφών και γυρίστηκε στην Αγγλία πριν το ξέσπασμα του COVID-19. Πρωταγωνιστούν οι ίδιες μαζί με τους δίδυμους ηθοποιούς/μοντέλα/μουσικούς Bud και Aidan Brennan Williams και ακολουθεί την ιστορία δύο αντίπαλων οικογενειών και μίας “παράνομης” σχέσης.

“Ο ρόλος του σκηνοθέτη για το “Biting My Tongue” ήρθε ως μία φυσική εξέλιξη για εμάς καθώς πάντα μας αρέσει να παίρνουμε ηνία σε όλες τις πτυχές της δημιουργικότητάς μας,” εξηγούν η Jess και η Lisa.

“Εμπλεκόμαστε πάντα πολύ στις ιδέες και στην δημιουργία όλων των βίντεο κλιπ μας. Αυτή την φορά είχαμε την ευκαιρία να έχουμε τον πλήρη καλλιτεχνικό έλεγχο και πραγματικά μας γέμισε στο μέγιστο. Ήταν απίστευτη εμπειρία”.

“Γνωρίσαμε τον Bud και τον Aidan Brennan Williams online και θέλαμε να συνεργαστούμε μαζί τους εδώ και αρκετό καιρό, οπότε ξέραμε πως αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία. Είναι και οι ίδιοι μουσικοί. Παίζουν στο συγκρότημα We Are One. Στην οθόνη μπορούν να δουν όλοι πόσο απίστευτα χαρισματικοί είναι και το γεγονός ότι είναι και αυτοί δίδυμοι μας έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε όλοι ένα δεσμό μεταξύ μας που μας έκανε να δουλέψουμε με ένα τρόπο που μόνο τα δίδυμα αδέρφια μπορούν να καταλάβουν”.

“Παίρνοντας τον ρόλο του σκηνοθέτη μας δόθηκε η δυνατότητα να προσθέσουμε ένα ακόμα level στην ανάπτυξη των χαρακτήρων που αγαπάμε να δημιουργούμε για να βίντεο μας. Όταν βρήκανε τον Aidan και τον Bud, είμασταν πολύ ενθουσιασμένες να δημιουργήσουμε ένα concept που θα πέρναγε στους fans μας την χημεία και τον δεσμό που έχουν τα δίδυμα αδέρφια”.

To “Biting My Tongue” έχουν γράψει μαζί με τους Αυστραλούς τραγουδοποιούς και παραγωγούς David Musumeci και Anthony Egizli, aka DNA Songs, που έχουν συνεργαστεί ξανά με τις The Veronicas για τα πολυπλατινένια Νο1 ARIA Singles “You Ruin Me” και “In My Blood”.

To “Biting My Tongue” είναι το επόμενο κεφάλαιο στην σπουδαία alternative pop καριέρα των The Veronicas, μία καριέρα που τις έχει εδραιώσει ως εκρηκτικά είδωλα της pop κουλτούρας.

Το “BITING MY TONGUE” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.