Φαίνεται οτι τα μέλη των Havana έχουν ανακαλύψει την τέλεια συνταγή για να κυκλοφορούν την μια επιτυχία μετά την άλλη. Στο νέο τους single με τον τίτλο “Perfect Kiss”.

Φαίνεται οτι τα μέλη των Havana έχουν ανακαλύψει την τέλεια συνταγή για να κυκλοφορούν την μια επιτυχία μετά την άλλη.

Στο νέο τους single με τον τίτλο “Perfect Kiss” συνεργάζονται ξανά με τον Yaar και την Kiiara, μετά το επιτυχημένο τραγούδι τους “Big Love”. Το καινούργιο track το έγραψαν οι Sorin Seniuc, Ion Chirinciuc, Alexandra Tirtirau και Petrică Lefter και συνοδεύεται απο ένα μυστήριο που απεικονίζει μια αγάπη σε εικόνες.

“Η συνεργασία με τον Yaar και την Kaiia ήρθε πολύ φυσιολογικά. Όταν αρχίσαμε να δουλεύουμε το ‘Perfect Kiss’, ξέραμε οτι θέλαμε να το κυκλοφορήσουμε με τον Yaar. Όταν όμως φτάσαμε στο ρεφραιν, νιώσαμε οτι κάτι λείπει.
Η φωνή της Kaiia ήταν αυτό που έπρεπε για να συμπληρωθεί το παζλ. Αυτό το τραγούδι μιλάει για την αναζήτηση της αγάπης, το οποίο είναι ουτοπία δυστυχώς. Όλο αυτό το όνειρο παρουσιάζεται μέσα απο τις φωνές των τριών ταλαντούχων καλλιτεχνών”, δήλωσαν οι Havana.

Τα τελευταία χρόνια, τα singles που έχουν κυκλοφορήσει οι Havana έχουν κατακτήσει τα charts και τα ραδιόφωνα σε όλο τον κόσμο, με τον αυθεντικό στυλ και τον φρέσκο ήχο. Τα hits τους έχουν ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια views στο YouTube, όπως μεταξύ άλλων τα “Vita Bella”, “Que Sera, Sera”, “Mon Amour”, “Vivere” (με την Ioana Ignat), “I Lost You”, “Big Love” (με τους Yaar και Kaiia) αλλά και το “Broken Heart” (με τον Yaar).

Το 2017, ο Raul Eregep έφτασε στους τελικούς του X Factor, όπου και στέφθηκε ως ο μεγάλος νικητής. Αμέσως μετά έγινε μέλος των Havana.

Το “PERFECT KISS” κυκλοφορεί από την Panik Records.