Η αναμονή τελείωσε. Το μεγαλύτερο girl band του κόσμου, οι Little Mix, μόλις κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο 6ο album του, με τίτλο “Confetti”.

Η αναμονή τελείωσε. Το μεγαλύτερο girl band του κόσμου, οι Little Mix, μόλις κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο 6ο album του, με τίτλο “Confetti”.

H Jade, η Perrie, η Leigh-Anne και η Jesy δουλεύαν για τον δίσκο τον τελευταίο χρόνο θέλοντας να τελειοποιήσουν μία συλλογή 13 μοναδικών pop τραγουδιών που αναδεικνύουν το αδιαμφησβήτητο ταλέντο τους στην μουσική.

Το “Confetti” βρίσκει το συγκρότημα να συνεργάζεται με τους top δημιουργούς της pop μουσικής αυτή την στιγμή, όπως ο τραγουδοποιός της Ariana Grande, ο Tayla Parx, o No 1 hitmaker MNEK, ο πολυσυζητημένος TMS και ο πολλά χρόνια συνεργάτης τους Kamille.

Ο δίσκος περιλαμβάνει τις επιτυχίες “Break Up Song” και “Holiday” καθώς και τα πρόσφατα κυκλοφορημένα singles “Not A Pop Song” και “Happiness”.

Άλλα tracks που ξεχωρίζουν είναι το ολοκαίνουριο και απόλυτα κολλητικό “Sweet Melody”, το ομότιτλο jam “Confetti”, το μελωδικό “Breathe” αλλά και η μπαλάντα “My Love Won’t Let You Down”, ένα συναισθηματικό τραγούδι που συνυπογράφουν οι Leigh-Anne, η Jade και η Perrie.

Οι Little Mix έχουν εδραιωθεί ως το μεγαλύτερο girl band στον κόσμο, έχοντας πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως με 19 εκατομμύρια Spotify listeners, έχουν 3 δισεκατομμύρια views στο YouTube αλλά και 12 δισεκατομμύρια streams ανά τον κόσμο.

Το “SWEET MELODY” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.