Ο Jake Bugg κυκλοφορεί το νέο του single και την κινηματογραφική ταινία μικρού μήκους “All I Need”.

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ SINGLE KAI THN ΜΙΚΡΗ ΜΗΚΟΥΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ

Ο Jake Bugg κυκλοφορεί το νέο του single και την κινηματογραφική ταινία μικρού μήκους “All I Need”, ένα ακόμα δείγμα από τον καινούριο του ήχο που έρχεται μετά από τα πρόσφατα tracks “Rabbit Hole” και “Saviours of the City”.

To “All I Need” είναι ένα τραγούδι γύρω από το συναίσθημα της ικανοποίησης. Περιγράφει μία κατάσταση όπου έχεις απόλυτη διαύγεια για το τι κάνεις και ποιος είσαι. Μιλάει για το να ζεις την κάθε στιγμή και να χάνεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτό. Είναι ένα track γραμμένο για όλους μας.

Με τον θριαμβευτικό γεμάτο ψυχή ρυθμό του και τα δυναμικά φωνητικά του, που συνοδεύονται από την Urban Flames Choir, το single ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις του ακροατή με τον ενεργητικό και παιχνιδιάρικο ήχο του. Η παραγωγή έγινε από τον βραβευμένο Steve Mac.

Το τραγούδι οπτικοποιείται μέσα από μία ταινία μικρού μήκους που επιμελήθηκε ο πολλά χρόνια συνεργάτης του καλλιτέχνη High Art, χρησιμοποιώντας την ίδια την μουσική για να προσθέσουν χρώμα στο ασπρόμαυρο concept. Στο βίντεο, όπου συμμετέχει και ο Jake, δημιουργείται μία βαθιά σύνδεση με τους στίχους μέσω προσωπικών στιγμών από διάφορες καταστάσεις.

Ο Jake είπε: “ To “All I Need” μιλάει για μία στιγμή ικανοποίησης και διαύγειας. Ένα συναίσθημα που έρχεται όταν είσαι απόλυτα συνδεδεμένος με αυτό που κάνεις, όπως και αν έφτασες εκεί”.

To “All I Need” είναι το δεύτερο επίσημο single μετά το “Kiss Like The Sun” που κυκλοφόρησε στο τέλος του προηγούμενου έτους και γράφτηκε από τον Andrew Watt (Post Malone) και τον καλλιτέχνη και σήμανε την πρώτη κυκλοφορία του Jake μετά το νέο του συμβόλαιο με την RCA καθώς και μία καινούρια αρχή στην μουσική καριέρα του. Ο Jake επίσης παρουσίασε ακόμα δύο tracks και short films νωρίτερα φέτος, το “Rabbit Hole” και το “Saviours of the City”.

Το “ALL I NEED” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.