Βάζοντας γερά θεμέλια για μια ακόμα επιτυχία, ο Dotan επιστρέφει με το “There Will Be A Way”, ένα δυναμικό και σημαντικό βήμα στην μουσική και προσωπική ιστορία του καλλιτέχνη.

Βάζοντας γερά θεμέλια για μια ακόμα επιτυχία, ο Dotan επιστρέφει με το “There Will Be A Way”, ένα δυναμικό και σημαντικό βήμα στην μουσική και προσωπική ιστορία του καλλιτέχνη. To νέο single έρχεται μετά το “Numb EP” που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος αλλά και το πολυπλατινένιο debut album του “7 Layers”.

Η δημιουργία του τραγουδιού ξεκίνησε στο Λονδίνο και τελείωσε στο Los Angeles με τους στενούς συνεργάτες του καλλιτέχνη Neil Ormandy (James Arthur) και Martin Wave. Η μίξη έγινε από τον βραβευμένο με Grammy John Hanes (Ariana Grande, Lorde, Beck). To single μιλάει για την εσωτερική απελευθέρωση, να μαθαίνεις να “χορεύεις” με τους δαίμονές σου και να καταφέρνεις να φτάνεις στην άλλη άκρη.

Ο Dotan σχολίασε: “Το να γράφεις το ρεφραίν ενός τραγουδιού έξω σε έναν πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά… αλλά για το “The Will Be A Way” έτσι συνέβη. Το ηχογράφησα κρυφά στο κινητό μου για να μπορέσω να αιχμαλωτίσω όλη την μαγεία του. Ήταν η πρώτη μέρα που ένιωσα ξανά ζωντανός μετά από μία σκοτεινή περίοδο. Είναι ένα τραγούδι που γιορτάζει την ανάπτυξη. Γιορτάζει την αποτυχία. Γιορτάζει το να τα καταφέρνεις να φτάνεις στην άλλη άκρη. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος και αυτός είναι ο δικός μου”.

Το προηγούμενο single του “Numb” έγινε Χρυσό στην Ολλανδία και συνέχισε φτάνοντας στην κορυφή του Airplay χωρών όπως η Ιταλία και η Πολωνία, ξεπερνώντας καλλιτέχνες όπως η Dua Lipa και ο The Weeknd. Επιπλέον μπήκε στο Top 5 της Ρωσίας και της Ελβετίας καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει και 30 εκατομμύρια streams κάνοντας έτσι την είσοδο του στο Top 50 του Global Shazam Chart.

Το “THERE WILL BE A WAY” κυκλοφορεί από την Panik Records.