Πριν κατακτήσει τον πλανήτη με το smash hit του “Mood”, o 24kGoldn έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό με το πλατινένιο debut single του “Valentino”.

Πριν κατακτήσει τον πλανήτη με το smash hit του “Mood”, o 24kGoldn έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό με το πλατινένιο debut single του “Valentino”. Ξεκινώντας την επιτυχία του από το Tik Tok, o 24kGoldn έδειξε στον κόσμο πως η μουσική του μπορεί να αγγίξει κάθε fan ανά την υφήλιο καθώς το track κέρδισε θέσεις στα παγκόσμια Spotify Viral 50 charts.

Ο καλλιτέχνης έκλεισε το 2019 με την κυκλοφορία του “Dropped Outta College”, το οποίο παρέμεινε για αρκετές εβδομάδες στο Νο1 του Billboard Heatseekers Charts και ήταν σε παραγωγή του πλατινένιου D.A. Doman. To EPσυνοδευόταν από μοναδικά visuals καθώς συμπεριλάμβανε και το πλατινένιο track “City Of Angels”.

Η παγκόσμια επιτυχία για τον 24kGoldn ήρθε με την κυκλοφορία του τραγουδιού “Mood” σε συνεργασία με τον IannDior. Ο ιδιαίτερος ήχος του, το έφτασε γρήγορα στην κορυφή του Billboard Hot 100 όπου και παραμένει για 7 εβδομάδες, κάνοντας το ένα από τα μεγαλύτερα hits της περασμένης χρονιάς! Το “Mood” κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ καθώς ήταν το single με τα περισσότερα spins μέσα σε μία εβδομάδα στο Pop Radio. Αναμενόμενα, άγγιξε την κορυφή του Pop Radio, του Rhythm Radio, το Top 10 του Alternative αλλά και το Top 15 του Hot AC.

Η επιτυχία, φυσικά έφτασε και στην χώρα μας καθώς το smash hit έχει μονοπωλήσει τα charts στις ψηφιακές πλατφόρμες, βρίσκεται στο Top 15 του επίσημου Αirplay chart by IFPI αλλά και στο Top 20 του Shazam Greece.

O 24kGoldn έκλεισε το 2020 παρουσιάζοντας ένα μοναδικό remix του “Mood” με τον Justin Bieber και τον J Balvin, αλλά κερδίζοντας και μία θέση στην λίστα του Billboard “21 Under 21”.

Το κοινό είναι έτοιμο να υποδεχτεί την νέα μουσική αυτού του πολύπλευρου καλλιτέχνη, που με αυτό το βιογραφικό σίγουρα θα κάνει και το 2021 την χρονιά του.