Σήμερα ο Zayn παρουσίασε το τρίτο studio album του “Nobody Is Listening”.

Σήμερα ο Zayn παρουσίασε το τρίτο studio album του “Nobody Is Listening”. Ο δίσκος, στον οποίο έχει συμβάλει σε όλη τη δημιουργία του το παγκόσμιο φαινόμενο, αναδεικνύει τις επιρροές του popstar απο τη R&B και προβάλει πολύ προσωπικούς στίχους.

Στο “Nobody Is Listening” ο Zayn έχει τον πλήρη έλεγχο, από την ολοκλήρωση του εξωφύλλου μέχρι και την μουσική κατεύθυνση. Αυτή η δισκοραφική του δουλειά είναι εξολοκλήρου δικιά του.

Το album περιλαμβάνει τα singles “Vibez” και “Better” που έχουμε ακούσει ήδη και τα οποία έχουν εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς όπως το Wonderland, το οποίο έγραψε για τον Zayn “Save 2021”, όταν κυκλοφόρησε το “Vibez”. Το Billboard χαρακτήρισε το “Better” ως “a straightforward R&B track, expressing love in spite of disagreement and designed to showcase one of the most skilled voices in modern pop”.

Το τελευταίο έχει ξεπεράσει τα 105 εκατομμύρια streams στις ψηφιακές πλατφόρμες και το video κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά από την κυκλοφορία του να συγκεντρώσει μισό εκατομμύριο views.

To πολυσυζητημένο debut album του τραγουδιστή, “Mind of Mine”, τον έκανε τον πρώτο solo καλλιτέχνη στον κόσμο που ταυτοχρόνως έφτασε στην κορυφή του UK και US chart την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Το lead single του δίσκου “Pillowtalk” έφτασε στο Νο1 68 χωρών και συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στην λίστα “Songs That Defined the Decade” του Billboard. To follow up album του “Icarus Falls” κέρδισε τους fans συγκεντρώνοντας 5 δισεκατομμύρια streams σε λιγότερο από ένα χρόνο, ένα σημαντικό επίτευγμα για κάθε καλλιτέχνη. Πέρα από την solo επιτυχία του, ο Zayn έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Taylor Swift και η SIA ενώ πρόσφατα “δάνεισε” τα φωνητικά του στο τραγούδι “Trampoline” των Shaed, το οποίο έλαβε το βραβείο “Best Remix” από τα iHeart Music Awards.

Επιπλέον, έχει χτίσει την φήμη ως ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons της μουσικής σκηνής έχοντας φιλοξενηθεί στα εξώφυλλα του Highsnobiety και της Vogue. Τέλος, έχει ονομαστεί ως ο “Most Stylist Man” στα βραβεία GQ Man of the Year και έχει λάβει τα βραβεία “New Artist of The Year” από τα American Music Awards και “Top New Artist” από τα Billboard Music Awards.

Το “Nobody Is Listening” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.