ΤΟ “SOLITUDE” ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΑΠΟ EPs

ΤΟ “SOLITUDE” ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΑΠΟ EPs

Ο σύγχρονος folk-rock μουσικός Pablo Dylan παρουσιάζει το νέο του EP, με τίτλο “Solitude”, σηματοδοτώντας την πρώτη του κυκλοφορία με την Columbia Records. Το acoustic έργο με τα 5 tracks είναι εμπνευσμένο και δημιουργημένο τις πρώτες μέρες της παγκόσμιας πανδημίας που βιώνουμε.

Αντλώντας έντονη μουσική επιρροή από καλλιτέχνες όπως οι Blind Willie McTell, Hank Williams, Kendrick Lamar και Rachmaninoff, το “Solitude” αντανακλά το ξεκίνημα του lockdown εν μέσω του Covid-19 με lead single το “All That Lasts”, το οποίο βρίσκει τον Pablo να τραγουδάει για την ανάγκη του να θέλεις να προστατέψεις κάποιον αγαπημένο σου σε περιόδους αβεβαιότητας. Βρείτε ολόκληρο το tracklist παρακάτω.

Ο Pablo δήλωσε για το EP: “To “Solitude” γράφτηκε αμέσως μετά την περιοδεία μου σε έναν διαφορετικό κόσμο από αυτόν που είχα αφήσει πίσω μου. Μιλάει για την ανάμνηση του πως ήταν η ζωή πριν και πως τα φαντάσματα του παρελθόντος αποτυπώνονται πάνω μας. Εμπνεύστηκα από τις περιστάσεις της εποχής και την απομάκρυνση από την κανονικότητα της ζωής μας. Όπως πάντα βέβαια, έμπνευση αποτέλεσαν και οι αθάνατοι άντρες της blues του παρελθόντος”.

To “Solitude” είναι το πρώτο project που κυκλοφορεί ο Pablo μέσα από μία σειρά τριών EP που αναμένονται και που στο σύνολο τους σχολιάζουν τα τρέχοντα γεγονότα, τις αδικίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Αμερική και την ελπιδοφόρα αναγέννηση της κοινωνίας.

Με τίτλο “Behold, Behold ‘Tis Autumn”, o Pablo περιγράφει την επερχόμενη συλλογή: “Τα τρία EPs είναι η ερμηνεία μου για αυτούς τους καιρούς. Το πρώτο, “Solitude”, είναι ένας προβληματισμός για την μοναξιά και την μνήμη αυτών των εποχών. To δεύτερο, με τίτλο “Fortitude”, είναι η ανάλυση του φόβου, της δύναμης και της επανάστασης αλλά και τι συμβαίνει όταν αυτές οι εικόνες του παρελθόντος ζωντανεύουν ξανά.
Τέλος το τρίτο, το “Rainaissance”, αφορά την τελική αναγέννηση που θα πρέπει να ακολουθήσει σύντομα”.

‘Solitude’ EP Tracklisting:

Before The Plague
All That Lasts
Behold Behold ‘Tis Autumn
Strands Of Time
Seasons Of Hell