Το “I Love To Love” είναι το καινούργιο single των Bon Entendeur, του project απο την Γαλλία που μετατρέπει παλιά ξεχαμένα διαμάντια από τα ‘70s και τα ‘80s.

Το “I Love To Love” είναι το καινούργιο single των Bon Entendeur, του project απο την Γαλλία που μετατρέπει παλιά ξεχαμένα διαμάντια από τα ‘70s και τα ‘80s, σε σημερινά hits με μοντέρνο electro ήχο. Το track κυκλοφόρησε σήμερα και είναι μια εξαιρετική επανεκτέλεση στο παγκόσμιο hit της Tina Charles.

Με τον περισσότερο κόσμο να είναι σε κάποιο είδους lockdown για περισσότερο απο ένα χρόνο, το fun, ο χορός και η διασκέδαση με μουσική σε club μπορεί μερικές φορές να είναι μια μακρινή ανάμνηση. Ένα χαρούμενο αφιέρωμα στα clubs, το “I Love to Love”, ενσωματώνει την απελευθέρωση μέσω του χορού και της μουσικής.

Χρησιμοποιώντας το hashtag #NeedToDance, το group θα ξεκινήσει μια καμπάνια, με σκοπό να γιορτάσουν ξανά τα συναισθήματα, τις αναμνήσεις και την ελπίδα που φέρνει ο χορός. Το σύνθημα είναι να μη ξεχνάμε την αγάπη μας για τον χορό και την απελευθέρωση και το “I Love to Love” έχει την δυνατότητα να γίνει o ύμνος της ελπίδας. Το track φέρνει όσο θετικότητα χρειαζόμαστε σε μια εποχή γεμάτη αβεβαιότητα.

Το “I Love To Love” είναι το πρώτο single από το επερχόμενο δεύτερο album του group, το οποίο θα έχει τον τίτλο “00:00”(“Midnight”) και θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη. Μετά την sold-out περιοδεία τους, η οποία διακόπηκε λόγω του lockdown το 2020, η ιδέα έγινε πιο καθαρή. Ο σκοπός του επόμενου album είναι να χορεύεις ακούγοντας μουσική, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το “00:00″(“Midnight”) είναι ένα μείγμα δύο όψεων – του γνωστού ήχου της μπάντας και club ρεπερτορίου.

Σχετικά με τους Bon Entendeur:

Οι Bon Entendeur είναι ένα μοναδικό project που γεννήθηκε απο το πάθος τριών φίλων. Τους Arnaud Bonet, Pierre Della Monica και Nicolas Boisseleau, τους ενώνει η εμμονή τους για την μουσική και η αγάπη τους για την Γαλλική κουλτούρα.

Το debut album τους “Aller-Retour” έχει γίνει χρυσό στην Γαλλία και το πρώτο single “LeTemps Est Bon” είναι πλέον πλατινένιο!

Μετά την sold-out περιοδεία τους, η οποία διακόπηκε λόγω του lockdown το 2020, η ιδέα έγινε πιο καθαρή. Ο σκοπός του επόμενου album είναι να χορεύεις ακούγοντας μουσική, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το “00:00″(“Midnight”) είναι ένα μείγμα δύο όψεων – του γνωστού ήχου της μπάντας και club ρεπερτορίου. Ας αρχίσει το party!

Το “I LOVE TO LOVE” κυκλοφορεί απο την Panik Records και την Sony Music.