Μετά τα “Home” “Tuk Tuk” & “Kreatur der Nacht” ο Solomun κυκλοφορεί ένα ακόμη dance anthem από το επερχόμενο άλμπουμ ’Nobody Is Not Loved”.

Μετά τα “Home” “Tuk Tuk” & “Kreatur der Nacht” ο Solomun κυκλοφορεί ένα ακόμη dance anthem από το επερχόμενο άλμπουμ ’Nobody Is Not Loved” που κυκλοφορεί στις 28 Μαΐου από την δική του δισκογραφική εταιρία NINL σε συνεργασία με την BMG.

To “The Center Will Not Hold“ εισβάλλει αργά, κινηματογραφικά και σιγά σιγά εξελίσσεται ένας ποταμός με έγχορδα, synths και ισοπεδωτικά ντραμς που σε παρασέρνει.

Το Nobody Is Not Loved περιλαμβάνει μια σειρά από ξεχωριστούς συνεργάτες, ανάμεσά τους οι: Jamie Foxx, Planningtorock, Zoot Woman, ÄTNA (twice), Anne Clark, Isolation Berlin και Tom Smith (Editors). Το άλμπουμ αποτελεί μια εντυπωσιακή συλλογή κομματιών που μοιάζει με ένα DJ set που ανεβάζει ρυθμούς στα 12 κομμάτια που περιέχει για να τους κατεβάσει σταδιακά προς το τέλος του.

Όταν ακούς ολόκληρο το Nobody Is Not Loved, αμέσως, παρατηρείς ότι ο Solomun που προέρχεται από την underground DJ σκηνή, ενσωματώνει μια τεράστια ποικιλία μουσικών επιρροών στις παραγωγές του, απαλλαγμένος από την ανάγκη να είναι κατάλληλες για ένα club περιβάλλον.

Οι ακροατές μπορούν να περιμένουν μια ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών μουσικών ειδών από Indie Electronica σε Synthpop, Wave και Post Punk ως τον χαρακτηριστικό club ήχο του Solomun.