Οι πολύ-πλατινένιοι και πολύ-βραβευμένοι Florence + The Machine, ηχογράφησαν για τις ανάγκες της νέας ταινίας “Cruella” της Disney.

Οι πολύ-πλατινένιοι και πολύ-βραβευμένοι Florence + The Machine, ηχογράφησαν για τις ανάγκες της νέας ταινίας “Cruella” της Disney, ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Call Me Cruella”.

Το τραγούδι θα ακουστεί στην ταινία και συμπεριλαμβάνεται τόσο στο άλμπουμ με το soundtrack του “Cruella” μαζί με άλλα τραγούδια , όσο και στο soundtrack με τη μουσική της ταινίας γραμμένη από τον συνθέτη Nicholas Britell. Και τα δύο κυκλοφορούν σήμερα!

«Κάποια από τα πρώτα κομμάτια που έμαθα ποτέ να τραγουδάω ήταν της Disney. Επομένως, το να βοηθάω στη δημιουργία και να τραγουδάω ένα κομμάτι για το Cruella είναι η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου. Νιώθω ευγνωμoσύνη για τον Nicholas Britell και τη Disney που μου άφησε τόση δημιουργική ελευθερία και που με εμπιστεύτηκε με την όμορφη τρέλα της Cruella». – Florence Welch

Πρωταγωνίστρια της ταινίας “Cruella” είναι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Emma Stone στο ρόλο της Cruella de Vil, ένας από τους πιο μοδάτους κακούς χαρακτήρες του κινηματογράφου. Η ταινία ακολουθεί την Cruella στο Λονδίνο της δεκαετίας του 1970, εν μέσω της punk rock επανάστασης.

Το καστ της ταινίας που σκηνοθέτησε ο Craig Gillespie περιλαμβάνει επίσης τους Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste και Mark Strong.