Δύο εξαιρετικά επιτυχημένοι παραγωγοί και DJs, ο Alan Walker και ο βραβευμένος με Grammy, Imanbek κυκλοφόρησαν το νέο σίγουρο summer hit “Sweet Dreams”

Δύο εξαιρετικά επιτυχημένοι παραγωγοί και DJs, ο Alan Walker με πολλές πλατινένιες επιτυχίες και ο βραβευμένος με Grammy, Imanbek κυκλοφόρησαν το νέο σίγουρο summer hit “Sweet Dreams”, που περιέχει sample από το “Scatman (Ski-Ba-Bop-Ba- Dop-Bop)”. Το track είναι γεμάτο ενέργεια και ένταση και είναι ο τέλειος τρόπος για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι. Κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music.

Σε συνδυασμό με τη μοναδική αυτή κυκλοφορία, οι θαυμαστές είδαν και το μουσικό video, με μια μοναδική πρεμιέρα στο κανάλι του Alan Walker στο YouTube την ίδια ημέρα, το οποίο μεταδόθηκε σε περισσότερους από 39 εκατομμύρια συνδρομητές.

Γυρισμένο στο Dubai, το «Sweet Dreams» επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από ρωμαϊκούς μονομάχους, περίτεχνα οπτικά εφέ και εμβληματικές ταινίες που γυρίστηκαν στην έρημο.

Ο Walker μιλά για το τραγούδι και το συνοδευτικό μουσικό βίντεο:

“Η Eurotrance και η techno ήταν δημοφιλές όταν ήμουν παιδί, έτσι μου θυμίζει πραγματικά τις πρώτες μου μουσικές εμπνεύσεις. Είχαμε μια ιδέα να ενσωματώσουμε το classic «Scatman» στο single «Sweet Dreams» και είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα”.

Ο Imanbek πρόσθεσε για την συναρπαστική συνεργασία:
“Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με ένα πολύ ταλαντούχο musichead από τη Νορβηγία. Ο Alan Walker δεν είναι μόνο συνάδελφος – είναι ο δημιουργός του δικού του είδους μουσικής, οπότε είναι μια πραγματική συνεργασία δύο πολιτισμών και ειδών!”.

Το “SWEET DREAMS” κυκλοφορεί απο την Panik Records και την Sony Music.