Ο Gaebel είναι γνωστός σε όλη τη κεντρική Ευρώπη αφού περιοδεύει συχνά ως επικεφαλής μιας υπέροχης big band ορχήστρας και ένα πρόσφατο sold-out concept.

O γνωστός Έλληνας παραγωγός και συνθέτης Ian Ikon παρουσιάζει το νέο του single “My Heart Is Lost” με μιά συνεργασία που θα συζητηθεί, μια και πίσω από την εξαιρετική ερμηνεία βρίσκεται ο πολύ πετυχημένος Γερμανός crooner Tom Gaebel!

Ο Gaebel είναι γνωστός σε όλη τη κεντρική Ευρώπη αφού περιοδεύει συχνά ως επικεφαλής μιας υπέροχης big band ορχήστρας και ένα πρόσφατο sold-out concept ήταν η απολαυστική περιοδεία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Frank Sinatra.

To “My Heart Is Lost” είναι αιθέριο και κοσμοπολίτικο, ένα υπέροχο ανακάτεμα vintage pop με soulful επιρροές , με δυνατό ρεφρέν και μελωδία που θέλεις να τραγουδάς ξανά και ξανά.

Ο Ian Ikon συνεχίζει να μας τροφοδοτεί με συνεχόμενες επιτυχίες (Discover Me, Imagine Why, Andra Tutto Bene , Manhattan Queen, Everywhere I Go κ.α) αλλά παράλληλα και με ‘εναλλακτικά’ ακούσματα όπως το πρόσφατο “Stay In Touch”, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της καριέρας του.