Ο παγκόσμιος καλλιτέχνης και νικητής πολλαπλών GRAMMY, Ricky Martin ξεκινά το 2021 με φρέσκια και πρωτότυπη μουσική, το χορευτικό hit “Qué Rico Fuera.

Ο παγκόσμιος καλλιτέχνης και νικητής πολλαπλών GRAMMY, Ricky Martin ξεκινά το 2021 με φρέσκια και πρωτότυπη μουσική, το χορευτικό hit “Qué Rico Fuera (How Sweet It Will Be)”, σε συνεργασία με την ανερχόμενη διεθνή καλλιτέχνη Paloma Mami.

Το τραγούδι του Ricky και της Paloma περιέχει στοιχεία pop, Afro-Latin και urban, ενώ διαθέτει “σαγηνευτικούς” στίχους που κάνουν το “Qué Rico Fuera” το τέλειο hit για το καλοκαίρι. Το track είναι σε στίχους του Ricky Martin και της Paloma Mami και σε παραγωγή των Wissem Larfaoui, Kevyn Mauricio Cruz και Juan Camilo Vargas. Το video είναι σε σκηνοθεσία από τον διάσημο σκηνοθέτη Jessy Terrero, και γυρίστηκε στο Southern της California.

Ο Ricky, ως θαυμαστής της μουσικής της Paloma, επικοινώνησε μαζί της για να συνεργαστούν. Λόγω πανδημίας, ηχογράφησαν τα μέρη τους ξεχωριστά, αλλά αργότερα κατάφεραν να συναντηθούν για να γίνει το video clip.

O Ricky ήταν πολύ συγκεκριμένος στην επιλογή του για την Paloma:

“Ήμουν εξοικειωμένος με το έργο της καθώς προσπαθώ συνεχώς να ανακαλύπτω νέες φωνές. Όταν το “Qué Rico Fuera” μπήκε στη ζωή μου, σκέφτηκα αμέσως την Paloma. Είμαι τόσο χαρούμενος που καταφέραμε να συνεργαστούμε. Ελπίζω οι fans να νιώσουν τόσο καλά όσο και εμείς κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του track”.

“Όταν μου τηλεφώνησε, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη. Ο καθένας θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο όταν πρόκειται να συνεργαστεί με κάποιον τόσο ταλαντούχο όσο ο Ricky. Για αυτό το τραγούδι, βγήκα από το comfort zone μου, έγραψα λίγο πιο προκλητικά από το συνηθισμένο, και μου άρεσε. Οι fans μου θα είναι πολύ περήφανοι για μένα. Η Χιλή, η οικογένειά μου και εγώ είμαστε χαρούμενο “, εξέφρασε η Paloma.

Το “Qué Rico Fuera” είναι το πρώτο single από το “Play”, το πολυαναμενόμενο επερχόμενο άλμπουμ του Ricky. Αυτό το single θα είναι μέρος της επερχόμενης περιοδείας του στη Βόρεια Αμερική, η οποίαξεκινά στις 25 Σεπτεμβρίου με τον Enrique Iglesias και με special guest τον Sebastián Yatra.

Το “QUE RICO FUERA” κυκλοφορεί απο την Panik Records και την Sony Music.