Η MARUV (Anna) είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες στην Ρωσία.

Η MARUV (Anna) είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες στην Ρωσία. Ξεκίνησε την καριέρα της στα 17 της με μεγάλη επιθυμία να δημιουργήσει μουσική. Η Anna ίδρυσε το πρώτο της μουσικό συγκρότημα, τους The Pringlez, οι οποίοι κέρδισαν το διαγωνισμό Pepsi Stars of Now το 2013. Από το 2018 ξεκίνησε την solo καριέρα της.

Η MARUV είναι ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της dance μουσικής στη Ρωσία με τεράστιο fan base σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει το δικό της μοναδικό αναγνωρίσιμο στυλ: λατέξ, BDSM σύνεργα, ψηλά τακούνια και σκοτεινή σεξουαλικότητα.

Εκτός από το solo δουλειά της, η καλλιτέχνης έχει το δικό της μουσικό alter-ego – SHLAKOBLOCHINA, ένα έργο στην ρωσική γλώσσα με την ίδια τολμηρή ατμόσφαιρα με την MARUV.

Το 2017, η MARUV κυκλοφόρησε το track “Drunk Groove (feat. Boosin)” και σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε τον τίτλο του παγκόσμιου hit καθώς ξεπέρασε τα σύνορα της Ρωσίας και έγινε επιτυχία σε ολόκληρη την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική. Το 2019, η MARUV έλαβε το βραβείο MTV EMA ως “Best Artist of the Year according to MTV Russia”.

Η MARUV έχει κυκλοφορήσει 18 singles, 3 EPs, 1 full album καθώς και 26 video clips, τα περισσότερα από τα οποία έχουν πάνω από 1.000.000 προβολές. Το video clip του “Drunk Groove” έχει 178 εκατομμύρια views και το video clip του “Siren Song” έχει πάνω από 45 εκατομμύρια.

Το “Candy Shop” είναι το νέο της single και έχει ένα ερωτικό βίντεοκλιπ τρόμου. Είναι ένας φρικτός εφιάλτης, μια σκοτεινή τέχνης και μια αφηρημένη σεξουαλική φαντασίωση. ‘Oπως και με ένα όνειρο, η ερμηνεία της έννοιας του παραμένει μόνο στη διακριτική ευχέρεια των θεατών και στην φαντασία τ
ους.

Το “CANDY SHOP” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.