Το debut album του Luke Hemmings “When Facing the Things We Turn Away From” καρφώθηκε κατευθείαν στο #1 του albums chart της Αυστραλίας.

Το debut album του Luke Hemmings “When Facing the Things We Turn Away From” καρφώθηκε κατευθείαν στο #1 του albums chart της Αυστραλίας.

Ο ίδιος είπε “WOW! Το να φτάσω κατευθείαν στο #1 με το πρώτο μου album σημαίνει πολλά που δεν μπορούσα ποτέ να εκφράσω. Ευχαριστώ πολύ τους fans για την υποστήριξη, για το download, το streaming και που το αγόρασαν. Ευχαριστώ τους φίλους, την οικογένεια και την ομάδα μου, που το έκαναν πραγματικότητα και ήταν υπομονετικοί ενώ εγώ άλλαζα απόψεις εκατομμύρια φορές. Σας ευχαριστώ!”.

Από την πρώτη εβδομάδα, το πρώτο album του Hemmings έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και υποστήριξη ενώ ξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια streams παγκοσμίως. Ήδη έχουν ξεχωρίσει τα singles “Place in Me”, “Motion”, “Starting Line” και το ολοκαίνουργιο “Baby Blue”. Ο μουσικός τύπος όπως τα Wonderland Magazine, CLASH, The Line Of Best Fit, Billboard, NYLON, NME Magazine, triple j, Pedestrian TV, E!, Variance, Numero έχουν γράψει διθυράμβους.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο Hemmings βρήκε χρόνο να πειραματιστεί αλλά και την ευκαιρία να νιώσει ελεύθερος. Να επεξεργαστεί μια δεκαετία που ήταν μέσα στη πίεση και να βρει μια άλλη πλευρά του εαυτού του και της καλλιτεχνίας του. Με κίνητρο να προωθήσει τα δημιουργικά του όρια και την αυθεντικότητά του, το αποτέλεσμα είναι ένα προσωπικός δίσκος για τον Luke, τον καλλιτέχνη, τον τραγουδοποιό, τον μουσικό.

Έχοντας εστιάσει στη τέχνη του, ο Luke έχει ανεβάσει τον πήχη του εαυτού του ως τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός, τώρα πια και στο solo project του.

OI ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ALBUM:

“…equal parts mesmerising and immersive.”
Rolling Stone Australia

“Luke Hemmings has made big songs, intimate.”
CLASH

“Hemmings knows how to guide its pop melodies

past the production details and to the song’s forefront.”
Billboard

“…earnest arena-rock to rose-tinted pop.”
NME Magazine

“…an epic, swirling and often orchestral musical concoction…”
Kathy McCabe, The Daily Telegraph

“This is a man embarking on bringing into our lives his very own ideas,

and it sounds pretty big, to be honest…it’s bold, it’s rewarding…”
Jack Saunders (BBC Radio 1)

“impressive solo debut….touching on the expansive production…

as well as quietly sparse singer-songwriter influences.”
Robert Moran, Sydney Morning Herald

“The music and tone of Hemmings’s voice are so powerful that the songs

almost don’t require words to express emotions.”
MTV

“Luke Hemmings reckons with the passage of time”
NYLON

“Impressing us with his solo releases.
Both parts emotional and thrilling”
triple j

To “BABY BLUE” κυκλοφορεί απο την Panik Records και την Sony Music.