Ο παγκόσμιος superstar, παραγωγός και DJ Kygo κυκλοφορεί το “Dancing Feet”

Η γεμάτη funk επιρροές συνεργασία αποτελεί τη πρώτη κυκλοφορία του Kygo για τη νέα χρονιά, καθώς και την επιστροφή των DNCE από το 2018. Μαζί με τη κυκλοφορία του single ήρθε και το επίσημο video για το τραγούδι το οποίο σκηνοθέτησε ο, Johannes Lovund. Το παιχνιδιάρικο αυτό clip βρίσκει τον Kygo με τον frontman των DNCE, Joe Jonas, να αποτίνουν φόρο τιμής στη τηλεοπτική σειρά Miami Vice καθώς βρίσκονται σε μια τροπική πόλη, στην οποία δουλεύουν στο The Palm Tree Resort, αλλά το βράδυ κατακτούν το dancefloor των club.

“Ο Joe κι εγώ γνωριστήκαμε χρόνια πριν στο Las Vegas και περίμενα για το κατάλληλο τραγούδι ώστε να συνεργαστούμε”, λέει ο Kygo. “Όταν ξεκίνησα να δουλεύω το ‘Dancing Feet’ με τον David Stewart, αμέσως κατάλαβα ότι ήταν ένα ξεχωριστό τραγούδι. Είχαμε δημιουργήσει κι άλλα tracks με τον Joe και οι δυο μας είμασταν σίγουροι ότι ταιριάζει απόλυτα σε αυτό. Εβδομάδες μετά, ο Joe κι εγώ βρεθήκαμε σε studio στο LA και επιτέλους είχαμε ένα τραγούδι που αγαπούσαμε πολύ! Επίσης ήταν η τέλεια ευκαιρία να γυρίσουμε και το video στο Miami με τους DNCE και να εμφανιστούμε μαζί όλοι στο Super Bowl”.

“Γνωρίσαμε τον Kygo όταν κάναμε κάποια shows μαζί το 2016. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί του στο ‘Dancing Feet’ και να μοιραστούμε με το κοινό τις funk και disco επιρροές μας”, είπαν οι DNCE