Ο “RANDOM ACCESS MEMORIES” ΤΩΝ DAFT PUNK ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Οι Daft Punk, το Παρισιάνικο duo με τους Thomas Bangalter και Guy-Manuel de Homem-Christo οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για μερικά από τα πιο δημοφιλή dance και pop τραγούδια που έγιναν ποτέ, ανακοίνωσαν επίσημα την διάλυσή τους στις 22 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 2:22 το μεσημέρι μέσα από ένα video 8 λεπτών που είχε τίτλο ‘Epilogue’.

Δύο χρόνια αργότερα, ανακοινώνεται πλέον μία επετειακή έκδοση του τελευταίου τους album “Random Access Memories” η οποία θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαίου από την Panik Records/SonyMusic.

Το 2023 σηματοδοτεί την 10η επέτειο της επιτυχημένης δουλειάς τους, που ειναι το πιο επιτυχημένο album που κυκλοφόρησε η μπάντα, το οποίο κέρδισε 5 βραβεία Grammy και έβγαλε τεράστιες επιτυχίες όπως το “Get Lucky” (με περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο streams) και το “Instant Crush” (με περισσότερα από 800 εκατομμύρια streams). Tο album αυτό ήταν μια καλλιτεχνική στροφή μουσικά για τους Daft Punk και ηχογραφήθηκε σε ένα διάστημα 7 χρόνων με αναλογικό ήχο και όχι ψηφιακό, ενώ υπήρχαν συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως Pharrell Williams, Nile Rodgers, Giorgio Moroder, Todd Edwards και Paul Williams.

Για την επετειακή έκδοση του ‘Random Access Memories: 10th Anniversary Edition’, οι Daft Punk άνοιξαν το αρχείο τους και μας προσφέρουν 35 λεπτά ακυκλοφόρητου υλικού μέσα από 9 tracks.